Η The Size διοργανώνει το διαγωνισμό Neolith Design Competition, II Edition. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρία επίπεδα, ευρωπαικό, αμερικάνικο και παγκόσμιο, σε δύο κατηγορίες: επαγγελματίες με το διαγωνισμό »MY NEOLITH PROJECT» και σπουδαστές με το διαγωνισμό »NEOLITH NEW TALENTS»

Διαγωνισμός »MY NEOLITH PROJECT»

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε αρχιτέκτονες οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μία ανακατασκευή ή ανακαίνιση κάποιου έργου, η οποία έχει ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα 2013 -2015, χρησιμοποιώντας το Neolith, με σκοπό να επιδείξει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του υλικού στο έργο.

Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει, μεταξύ άλλων: την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα στην παρουσίαση του έργου, την τεχνική πολυπλοκότητα και το βαθμό περιβαλλοντικής ευαισθησίας του έργου.

Διαγωνισμός »NEOLITH NEW TALENTS»

Το φετινό θέμα του διαγωνισμού θα είναι «Το Neolith Εστιατόριο του Μέλλοντος», όπου ο στόχος των σπουδαστών, θα είναι να σχεδιάσουν ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό χώρο ικανό να διεγείρει ταυτόχρονα τις 5 αισθήσεις, χρησιμοποιώντας το Neolith ως κύρια επιφάνεια.

Η κριτική επιτροπή και σε αυτή την περίπτωση θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα της πρότασης, καθώς και τις διάφορες εφαρμογές Neolith που θα χρησιμοποιηθούν στο διαμορφωμένο χώρο.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού »MY NEOLITH PROJECT» θα κερδίσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, εκτός της ηπείρου τους για 2 άτομα (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και εισιτήρια για μια εμπορική έκθεση για την τελετή απονομής των βραβείων) αξίας 5.000 €.

Οι νικητές του διαγωνισμού »NEOLITH NEW TALENTS» ,θα κερδίσουν επίσης ένα ταξίδι στο εξωτερικό (εντός της ηπείρου τους) για 2 άτομα αξίας1.500 €.

Και τα δύο ταξίδια περιλαμβάνουν εισιτήρια για μια εμπορική έκθεση, για να επισκεφθείτε το περίπτερο του Neolith στην KBIS 2016 στο Λας Βέγκας ή στο Living Interiors 2016 στη Γερμανία.

Τα βραβεία για τον ευρωπαικό διαγωνισμό είναι:

• MY NEOLITH PROJECT, EUROPE edition: Ταξίδι στο Las Vegas – KBIS 2016
• NEOLITH NEW TALENTS, EUROPE edition:Ταξίδι στην Κολωνία – Living Interiors 2016

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός από την 1η Μαίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2015