Μετά το βραβείο Red Dot – Product Design 2015, το Neolith Calacatta κερδίζει τη βράβευση MIAW Award 2015. (Muuuz International Awards 2015)

Μετά από περισσότερες από 162.000 επισκέψεις και 22.000 ψήφους, το Neolith Calacatta κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Επενδύσεις και Υλικά προσφέροντας την αίσθηση του πραγματικού μαρμάρου με τα πλεονεκτήματα των συμπαγών επιφανειών.

Για σχεδόν ένα μήνα, ζητήθηκε η γνώμη περίπου 22.000 αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και ειδικών για να προσδιορίσουν τις καλύτερες καινοτομίες στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και της Διακόσμησης, και να παρουσιάσουν ένα σύνολο 38 εξαιρετικών προϊόντων από 12 διαφορετικές χώρες, τα οποία θα κατατάσσονται σε 5 κατηγορίες: Επενδύσεις & Υλικά, Έπιπλα, Φωτισμός, Κουζίνα, Μπάνιο και εξωτερικοί χώροι. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε ένα σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας να ψηφιστούν τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Τα ετήσια βραβεία Muuuz International Awards 2015 , διοργανώθηκαν από την ένωση γάλλων επαγγελματιών της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης ,ArchiDesignClub, η οποία είναι αφιερωμένη στις πιο αξιόλογες καινοτομίες του κλάδου, σε συνεργασία με το Muuuz, το περιοδικό των τάσεων και της έμπνευσης που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.